Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne mogu da vjerujem izgubili smo od SRBIJE, aaaaaaaa, i to 1:0, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fuj…nije fer…Gol u 7 minuti, to sebi nismo smjeli dopustiti… Joj kako sam iznervirana, joj, kako mi je krivo… dalje gađanje stolicama-baš im hvala, sami sebi uništavaju stadion…joj, uh…pucanje, onda komentator obješnjava:”malo jače petarde” jaooo…onda naši navijači završavaju po bolnicama,… ukupno 30 povrjeđenih, jednom napukla lobanja…onda onaj Kežman… onda kažu da je bila dobra utakmica…NIJE… Onda idealnu priliku za go fulimo…onda su nam šanse bile nikakve…trudili smo se, što jest jest, dali sve od sebe pored onih debila na tribinama, koji su nas pokušali poniziti, pored plakata poput”Nož, žica, Srebrenica” ali ne prema nama to nije pravedno, međutim debil ostaje debil….joj…ne mogu više…FUJ!!!
[IMG]http://tinypic.com/eiqtxy.jpg[/IMG]

20 komentara

  1. et vidi kad imas 6 keceva ko ja
    onda sve ono dobro fulis jer moras strebat
    naravno svi su gledali utakmicu
    a samra po obicaju nije mogla
    jer mora popravljat ocjene
    pu jebem ti skolu
    ko je stvori ej
    irma sutra mi ispricas sve u detalje sta se desavalo na utakmici
    ok?
    pusa

  2. dobro debil je debil, hmm
    al jok tako ebga nisu ni oni debili
    oni su ispod toga,prasumski coek je razvijeni majk im cetnicku oni starijima i kcerke i unuke,pogotovo one sto nisu prohodale jo
    kako bi ih sve , mislim naravno na one zsluzne za stanje svima vec poznato :///////
    al nasi su beton,odigrali su najbolju utakmicu koju sam gledao nasu reprezentaciju,od mene imaju iskrene sectitke a tebe cmokim ;**

  3. Ma ne nerviraj se zbog ovih komentara da nemaš pojma o fudbalu, i šta ako nemaš? Jel to možda neki problem? Nije bitno znaš li ili ne znaš bitna je tvoja namjera, naravno bez obzira o mom skromnom poznavanju fudbala /mada znam šta je ofsajd:D/ navijala sam za BiH, naravno i gledala tekmu.
    I imaš potpuno pravo pisati na svom blogu šta želiš, a mislim da je od ovog momka malo šovinistički da ostavlja ovakve komentare, a posebno je ironično, kad malo bolje pročita svoj komentar shvatiće.

Komentariši